Når du besøger vores website/APP/tjenester indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet/APP ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Vi anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.

Adoor er en formidlingstjeneste for privatpersoner. Det er ikke tilladt for firmaer at anvende denne service.Websitet ejes og publiceres af:

Adoor ApS

Jagtvej 157

2200 København N

Telefon: 7025 4255

Vi anvender cookies til følgende formål:
Trafikmåling og markedsføring, teknisk funktionalitet, Adfærdsbaseret individuel målretning af indhold, så vi kan vise dig det indhold, som vi formoder, er mest relevant for dig.

Derudover benytter vi også en såkaldt Facebook Pixel. Dette er en cookie, som gør det muligt at annoncere mod tidligere besøgende, sommå formodes at have en interesse i den besøgte sides produkter, ydelser og emner. Altså bliver cookies også brugt til at håndtere annoncering, og da vi bruger Facebooks annonceværktøjer og Pixel, får Facebook på den måde også adgang til cookies herfra. Facebook Pixel-cookies gemmes i 360 dage.

Vi benytter os også af LinkedIns Insight Tag, som i grove træk er Facebook Pixel bare for LinkedIn. Den bliver brugt til annoncering på LinkedIn, og LinkedIn får altså også adgang til cookies, der er indsamlet på hjemmesiden. Disse cookies gemmes i seks måneder.

Websitet kan indeholde cookies fra andre tredjeparter. Se komplet liste af tredjeparter her.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger, samt oplysninger i søgekriterier. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb. Dit navn vil være tilgængeligt for en anden bruger af systemet som du vælger at kommunikere med. 

Det er en forudsætning for at bruge website/APP/tjenester til at kontakte en boligejer eller en boligsøgende, at være registreret og opretholde en aktiv brugerkonto. Du skal være fyldt 15 år for at kunne kontakte andre brugere. For at kunne tilgå website/APPog herved bruge Tjenesten kræves det, at Du ved registrering opgiver visse personlige oplysninger til Adoor.net, såsom Dit navn, adresse, mobiltelefonnummer og alder.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares så længe du har en konto hos os, og i øvrigt i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes og opbevares. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. 

DISCLAIMER

Adoor.net er en mødeplatform og vi kan ikke holdes til ansvar for forløb og hændelser i forbindelse med en ejedomshandel. Hvis ikke du er komfortabel med at købe eller sælge en ejendom selv, bør du alliere dig med en professionel rådgiver. Adoor.net kan aldrig holdes til ansvar, for evt. tab eller andet i forbindelse med en formidlet kontakt eller senere ejendomshandel.

Hvis oplysninger på Adoor.net er ufuldstændige eller mangelfulde, kan Adoor.net ikke holdes til ansvar herfor.

Senest ajourført 28/2 2019. Denne Privatlivspolitik gælder for nye og eksisterende brugere af Adoors hjemmesider, apps og offline-aktiviteter.

let's talk!

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Min egen tekst. Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk